Bellanranta Kuopio

Kuopion ensimmäinen padelkeskus avattiin helmikuussa 2020. Padelklubi sijaitsee Bellanrannassa, joka on nopeasti kasvava, vetovoimainen matkailu- ja aktiviteettikeskus vain 2,5 km päässä Kuopion keskustasta. Matkailukeskus Saanan kylpylä- ja saunamaailma on naapurissa.

FAKTAT

Osoite: Siikaranta 5, 70620 Kuopio
Kenttiä: 2 kpl
Korkeus: 7 m
Alusta: Mondo STX SuperCourt
Valaistus: World Padel Tour LED tolpat

Kilo

Kilon klubi on Suomen ensimmäinen sisäpadelkeskus, joka avattiin syksyllä 2016. Lukuisat tapahtumat ja myös parit kansainväliset kisat ovat kirittäneet tämän legendaarisen klubin mainetta yli Suomen rajojen. Klubia remontoitiin kesällä 2019.
Uutta lokakuussa 2019: PadelShop – padelin prokauppa avattu!

FAKTAT
Osoite: Kutojantie 4, 02630 Espoo
Kenttiä: 6 kpl
Korkeus: 8 m
Alusta: Mondo STX SuperCourt
Valaistus: LED tolpat

KATSO KLUBIN ESITTELYVIDEO TÄSTÄ.

Padel Club Finland Kilo
Padel Club Finland Kilo

Porttipuisto

Tämä viihtyisä padelklubi ja samalla Vantaan ensimmäiset padelkentät avattiin syyskuussa 2018. Klubin kentällä 1. pääset pelaamaan valaistuksessa, joita on vain viidellä kentällä koko maailmassa! Klubin yhteydessä toimii myös tasokas kuntosali OleFit Porttipuisto.

FAKTAT

Osoite: Porttisuontie 7, 01200 Vantaa
Kenttiä: 5 kpl
Korkeus: 1. ja 2. kentät 10 m * muut kentät 7,5 m
Alusta: Mondo STX SuperCourt
Valaistus: 1.kenttä World Padel Tour Final LED tolpat * muut kentät LED tolpat

KATSO KLUBIN ESITTELYVIDEO TÄSTÄ

Padel Club Finland Porttipuisto
Padel Club Finland Porttipuisto

Suomenoja

Tämä Espoon toinen sisäpadelkeskus avattiin kesällä 2019. Erityismaininnan pelaajilta klubi saa kerta toisensa jälkeen sen kodikkaasta tunnelmasta ja erityisen suuresta pelikorkeudesta. Täällä ei lobit kolise katossa.

FAKTAT

Osoite: Niittyrinne 4, 02270 Espoo
Kenttiä: 4 kpl
Korkeus: 10 m
Alusta: Mondo STX SuperCourt
Valaistus: World Padel Tour LED tolpat

KATSO KLUBIN ESITTELYVIDEO TÄSTÄ.

Padel Club Finland Suomenoja
Padel Club Finland Suomenoja

Tulossa maaliskuussa 2020: Raisio

Padel Club Finland -tuotemerkillä toimiva Padel Sports Oy laajenee suunnitellusti, nyt ensimmäistä kertaa pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Yhtiö on solminut sopimuksen keskeiselle paikalle Raisioon keväällä 2020 avattavasta viiden kentän padelklubista.

”Haluamme olla edelläkävijöitä padelin osalta Suomessa ja tuomme markkinoille Raision padelkeskuksen myötä Suomen ensimmäisen täysin padelille suunnitellun hallin. Hallin rakennustyöt alkavat pian ja uudella klubilla pelataan jo ensi maaliskuussa”, kertoo Padel Sports Oy:n toimitusjohtaja Kalle Väinölä.

”Olemme pitkään etsineet hyvää paikkaa laadukkaalle padelkeskukselle Turun seudulta. Raision tulevan hallin sijainti palvelee upeasti Raision, Naantalin, Ruskon, Maskun ja Turun padelharrastajia ja kouluja. Olemme todella iloisia siitä, että Suomen ensimmäinen täysin padelia varten rakennettu halli aukeaa juuri Raisioon, hyvälle paikalle muiden palveluiden keskittymään”, Väinölä jatkaa.

Padel on lajina kasvattanut suosiotaan viimeisen kahden vuoden aikana merkittävän paljon ja sitä pelataan Suomessa niin harrastaja- kuin kilpatasollakin. Padel Club Finland tulee satsaamaan laadukkaiden klubien lisäksi korkealaatuiseen opetustoimintaan, jotta mahdollisimman monella on mahdollisuus tulla kokeilemaan padelia juuri oikeanlaisessa seurassa.

Lisätietoja:
Kalle Väinölä, toimitusjohtaja, 0400-955 955