Kesällä 2020 tuhannet padelpelaajat ympäri Pohjoismaita tulevat kisaamaan Viaplay Padel Openissa – Pohjoismaiden suurimmassa amatööripelaajien turnauksessa. Padel Bellanpuisto järjestää paikallisturnauksen Bellanpuiston ulkokentillä. Tervetuloa mukaan!

Viaplay Padel Open muodostuu kolmesta vaiheesta: paikalliset turnaukset, kansallinen turnaus ja kansainvälinen finaali. Kunkin paikallisen turnauksen voittajat saavat kolmen kuukauden Viaplay-tilauksen ilmaiseksi ja etenevät kansalliseen turnaukseen ja täten myös askelta lähemmäs Viaplay-kameroita!

Kansallinen turnaus järjestetään lokakuussa ja sen voittajaparit etenevät marraskuussa järjestettävään kansainväliseen finaalin, joka pelataan Malmössä yhtä aikaa World Padel Tour -osakilpailun kanssa.

Kansainvälisessä finaalissa Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan voittajajoukkueet tulevat kisaamaan Pohjoismaiden parhaan amatööripelaajan tittelistä ja 40 000 Ruotsin kruunun rahapalkinnosta. Viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä: kansainväliset finaalit näytetään livenä Viaplayssa.

Palkinnot ovat huikeat jokaisessa vaiheessa turnausta, lue lisää www.viaplaypadelopen.com


SARJAT

Naiset ja miehet

Turnaus on suunnattu amatööripelaajille, joten Suomen Padelliiton rankinglistalla sijalla 1-20 olevat miespelaajat ja sijalla 1-14 olevat naispelaajat eivät voi osallistua turnaukseen.

OSALLISTUMISMAKSU JA ILMOITTAUTUMINEN

Turnausmaksu 30 € / pelaaja (kahden ottelun takuu). Osallistuminen ei edellytä seuran jäsenyyttä tai kilpailulisenssiä.

Ilmoittautuminen 14.8.2020 mennessä Playtomiciin pareittain.

Otteluohjelma julkaistaan 18.8.

LISÄTIETOJA

info@bellanpuisto.fi
Information to players – Finland